Czy warto kupić AutoComa?
- dobolsgarage
- Początkujący
- Kontakt:
Jeśli chińczyk to w granicach 550- 700 zł wiecej nie ma co przepłacać. Nie łódź się ze dasz 1500 i będzie oryginalny . Oryginał kosztuje chyba 10tyś a z laptopem i kompletem kabli bodajże 15 tyś. Chińczyk jak to chińczyk działa ale każdy kiedyś padnie inny szybciej drugi wolniej. Szukaj gdzieś w swojej okolicy i z gwarancją powiedzmy rok. Unikaj raczej allegro bo sprzedawcy szybko znikają część wysyłana z chin, gwarancja rozruchowa, jakieś problemy z cłem i ogólnie dobrze przeczytaj aukcje czy wysyłka z PL. Sam w sobie auto com nie jest zły sam bym go kupił ale zależy mi na diagnostyce hondy a w nim jest uboga. a tak nawiasem polecacie coś do hondzianki tak powiedzmy w cenach autocoma (chińczyka oczywiście )
Ja mam autocoma juz ze 3 lata jak nie dlużej i jestem z niego mega zadowolony. Problemy z Hondą to w sumie nie problemy lecz ubogi soft. Ale jest sporo wersji jak i AC jak i Delphi. Za ta kase nic lepszego nie dostaniesz. Ale musze powiedziec że kamil03 nie masz racji co do ceny. Za 500 zl kupisze pewniaka pod wzgledem awaryjnosci - brak aktualizacji i czeste wieszanie. Tutaj cena ma znaczenie. Najlepiej szukać kogoś kto już długo to sprzedaje.
Pozdrawiam Kiko
kiko masz racje za za tą cene ciezko cos z tyloma funkcjami i pojazdami. Według mnie ciężko znaleść dobrego sprzedawce czesto krzyczą duże ceny a środek najgorszy chinol. A swojego używasz zawodowo codziennie czy raczej do własnego uzytku ? co do hondy to wydaje mi sie ze AC i delphi mają praktycznie ten sam soft jesli masz jakies info któy lepiej obsługuje honde daj znac.