Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Czy warto kupić AutoComa?

Diagnostyka samochodowa
Awatar użytkownika
dobolsgarage
Początkujący
Posty: 62
Rejestracja: 2014-07-29, 08:04
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

2014-07-31, 15:36

Sprobuj z 2011 może będzie ten model. Mozesz mieć zainstalowane dwie wersje tylko pamietaj że przy uruchomieniu innej wersji może wołać aktualizacji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dami24
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-03-15, 10:35
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

2015-03-19, 20:17

WItam a jaka jest różnica pomiędzy CDP a CDP + ?

Ok już wiem, trochę lektury i wszystko jasne :)
Vida Dice
Awatar użytkownika
pakitko
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2014-10-11, 21:48
Lokalizacja: Polska

2015-03-26, 19:55

Szukam kogoś kto nie dawno kupował Autocoma bo sam chcę zakupić ale boję się płacić byle komu żeby później nie było problemu może ktoś kogoś poleci co u niego kupował
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-03-28, 22:28

chcesz kupić oryginała Autocoma czy chińczyka?
Awatar użytkownika
kiko
Początkujący
Posty: 94
Rejestracja: 2012-03-20, 20:27
Lokalizacja: tychy

2015-03-29, 13:47

Pewnie china jak wiekszosc ludzi :)
Pozdrawiam Kiko
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-03-29, 15:14

Jeśli chińczyk to w granicach 550- 700 zł wiecej nie ma co przepłacać. Nie łódź się ze dasz 1500 i będzie oryginalny . Oryginał kosztuje chyba 10tyś a z laptopem i kompletem kabli bodajże 15 tyś. Chińczyk jak to chińczyk działa ale każdy kiedyś padnie inny szybciej drugi wolniej. Szukaj gdzieś w swojej okolicy i z gwarancją powiedzmy rok. Unikaj raczej allegro bo sprzedawcy szybko znikają część wysyłana z chin, gwarancja rozruchowa, jakieś problemy z cłem i ogólnie dobrze przeczytaj aukcje czy wysyłka z PL. Sam w sobie auto com nie jest zły sam bym go kupił ale zależy mi na diagnostyce hondy a w nim jest uboga. a tak nawiasem polecacie coś do hondzianki tak powiedzmy w cenach autocoma (chińczyka oczywiście :D )
Awatar użytkownika
kiko
Początkujący
Posty: 94
Rejestracja: 2012-03-20, 20:27
Lokalizacja: tychy

2015-03-29, 19:16

Ja mam autocoma juz ze 3 lata jak nie dlużej i jestem z niego mega zadowolony. Problemy z Hondą to w sumie nie problemy lecz ubogi soft. Ale jest sporo wersji jak i AC jak i Delphi. Za ta kase nic lepszego nie dostaniesz. Ale musze powiedziec że kamil03 nie masz racji co do ceny. Za 500 zl kupisze pewniaka pod wzgledem awaryjnosci - brak aktualizacji i czeste wieszanie. Tutaj cena ma znaczenie. Najlepiej szukać kogoś kto już długo to sprzedaje.
Pozdrawiam Kiko
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-03-30, 19:19

kiko masz racje za za tą cene ciezko cos z tyloma funkcjami i pojazdami. Według mnie ciężko znaleść dobrego sprzedawce czesto krzyczą duże ceny a środek najgorszy chinol. A swojego używasz zawodowo codziennie czy raczej do własnego uzytku ? co do hondy to wydaje mi sie ze AC i delphi mają praktycznie ten sam soft jesli masz jakies info któy lepiej obsługuje honde daj znac.
Awatar użytkownika
kiko
Początkujący
Posty: 94
Rejestracja: 2012-03-20, 20:27
Lokalizacja: tychy

2015-03-30, 20:08

Codziennie AC idzie w ruch :)
Hondy też ogarniam i na delphi mam wiecej mozliwosci.
Pozdrawiam Kiko
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-04-01, 18:47

tez w pracy mam delphi chyba 2014. Będziesz tak miły i sprawdzisz czy na twoim jest honda crv 95-01?
Awatar użytkownika
pakitko
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2014-10-11, 21:48
Lokalizacja: Polska

2015-04-03, 20:21

Chińczyka i co uważacie za lepsze Delphi brac czy AutoComa
Awatar użytkownika
Dami24
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-03-15, 10:35
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

2015-04-10, 08:02

kamil03 honda crv 95-01?

W Delphi jest 02-06 i 07-12
Vida Dice
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-04-10, 18:06

dzięki Dami24 dokładnie tak jak w moim w robocie nie ma 95-01
Awatar użytkownika
kiko
Początkujący
Posty: 94
Rejestracja: 2012-03-20, 20:27
Lokalizacja: tychy

2015-04-10, 18:11

tam nie bylo diagnozy OBD tylko cos hondowego i nie wiem czy nie tylko blyski
Pozdrawiam Kiko
Awatar użytkownika
kamil03
Początkujący
Posty: 76
Rejestracja: 2015-01-25, 16:33

2015-04-10, 23:07

jest tam obd2 i wtyczka 16 pinowa . W starszych civic błyskowe raczej były
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diagnostyka komputerowa”