Portal poświęcony motoryzacji oraz mechanice samochodowej Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl BeeSafe - ubezpieczenia OC AC Skup aut Poznań Skup aut Części do samochodów w Ucando

Czy warto kupić AutoComa?

Diagnostyka samochodowa
Awatar użytkownika
majster9608
User
User
Posty:19
Rejestracja:2012-04-09, 21:36

2012-04-09, 21:51

Zastanawiam się na kupnem czegoś takiego AutoCom ale nie chce wyrzucać tylu pieniędzy w błoto więc proszę o radę czy warto to kupić czy może jest coś lepszego. Słyszałem też, że jest możliwość aktualizowania tego sprzętu ale nie wiem czy jest to obowiązkowe czy nie. Czekam na odpowiedzi :)
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2012-04-10, 12:30

Jak na razie słyszałem o autocomie same dobre rzeczy początkowo było coś w nim niedopracowane i nie działał ze wszystkimi autami ale teraz juz to poprawili i jak najbardziej działa dobrze ale zaczekaj na odpowiedz kolegi z forum który to posiada dzisiaj pewnie wpadnie to da Ci konkretna odpowiedź.
Awatar użytkownika
carlos223223
Automistrz
Posty:371
Rejestracja:2012-02-19, 12:48
Lokalizacja:Włocławek

2012-04-11, 19:26

panowie autocom to sprzęt, który jak na te pieniądze jest ok. pozwólcie, że opiszę dokładniej. jak każdy sprzęt ma trochę braków bo każdego z wymienionych aut jakie ma w bazie danych to np nie zrobi poduchy lub wysokoprężnego albo tylko w nowszych rocznikach. Ogólnie jeśli już mamy autocoma to trudno szukać czegoś innego z takimi możliwościami za taką kasę. Można kupić CDIF2 ale to będzie przepłacony biznes. Podsumowując panowie warto go mieć w swoim arsenale niemniej jednak nie zrobi wszystkiego. Osobiście posiadam ale dla uzupełnienia posiadam opcoma i vaga106.
Kto pyta, nie błądzi :)
http://diagnostyka.abc24.pl/
Awatar użytkownika
majster9608
User
User
Posty:19
Rejestracja:2012-04-09, 21:36

2012-04-11, 19:48

Serdeczne dzięki za pomoc :) Jeśli jeszcze coś wam przyjdzie do głowy to piszcie ;)
Awatar użytkownika
kiko
Początkujący
Posty:94
Rejestracja:2012-03-20, 20:27
Lokalizacja:tychy

2012-04-12, 17:53

carlos223223 pisze:.... Osobiście posiadam ale dla uzupełnienia posiadam opcoma i vaga106.
możesz napisać jakie to sa konkretne badż podać linki do sprzętu ?
Pozdrawiam Kiko
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty:771
Rejestracja:2012-02-25, 17:07
Lokalizacja:Kielce

2012-04-14, 15:21

a tak w ogóle to ile autocom kosztuje????
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2012-04-14, 15:59

1000-2500 zależy z jakim wyposażeniem ale ceny spadają w błyskawicznym tempie.
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty:771
Rejestracja:2012-02-25, 17:07
Lokalizacja:Kielce

2012-04-14, 16:19

można jakiegoś linka gdzie najlepiej takie cudo kupić bo chyba się skuszę
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2012-04-14, 20:05

allegro.pl tam jest tego pełno w innych sklepach nie sprawdzałem ale też nad tym myślę ciekawe czy dużo potrafi.I mam pytanie w sprawie op-coma w jakich latach obsługuje on auta bo mam opel tech ale to troche lipa.
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty:771
Rejestracja:2012-02-25, 17:07
Lokalizacja:Kielce

2012-04-15, 06:23

wiem że na allegro są ale chciałbym link np od kolegi który to ma żeby kupić ze sprawdzonego źródła bo wiesz jak to jest ze sprzętem z allegro
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
carlos223223
Automistrz
Posty:371
Rejestracja:2012-02-19, 12:48
Lokalizacja:Włocławek

2012-04-15, 12:14

Mechaniczny opcom bierze ople ze wszystkich lat nawet te najnowsze :)
Kto pyta, nie błądzi :)
http://diagnostyka.abc24.pl/
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2012-04-15, 12:31

OK dzięki to chyba musze zakupić ten będzie dobry ?? op-com - e bay
Awatar użytkownika
shrek44
User
User
Posty:10
Rejestracja:2012-03-18, 21:58
Lokalizacja:Pyrlandia
Kontakt:

2012-04-15, 18:36

Mechaniczny pisze:1000-2500 zależy z jakim wyposażeniem ale ceny spadają w błyskawicznym tempie.
to ceny chinautocomow oryginał to koszt około 10000,00 oraz opłaty roczne na poziomie 2500 wieczysta gwarancja i kwartalne aktualizacje
dystrybutor pod poznaniem ;)
Awatar użytkownika
carlos223223
Automistrz
Posty:371
Rejestracja:2012-02-19, 12:48
Lokalizacja:Włocławek

2012-04-15, 19:35

Mechaniczny kliknij do mnie na prv...pomogę w pewnej sprawie.
Kto pyta, nie błądzi :)
http://diagnostyka.abc24.pl/
Awatar użytkownika
carlos223223
Automistrz
Posty:371
Rejestracja:2012-02-19, 12:48
Lokalizacja:Włocławek

2012-04-15, 19:39

shrek44 pisze:to ceny chinautocomow oryginał to koszt około 10000,00 oraz opłaty roczne na poziomie 2500 wieczysta gwarancja i kwartalne aktualizacje
dystrybutor pod poznaniem ;)
kolego jeszcze nie widziałem autocoma w wersji ORYGINALNEJ!!!! Nie zawaham się użyć stwierdzenia, że 4/5 urządzeń jest produkowane w Chinach, niemniej jednak autocom jest MANUFACTURED IN SWEDEN a na marginesie MADE IN CHINA. Wszystko w temacie. <magik>
Kto pyta, nie błądzi :)
http://diagnostyka.abc24.pl/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diagnostyka komputerowa”