Zostań naszym ekspertem
Zapraszamy wszystkich, którzy chcieliby zaistnieć w internecie i promować swoją działalność na forum odwiedzanym przez tysiące użytkowników.
Dołącz do grona ekspertów forum-mechaniczne.pl i zaprezentuj swoją wiedzę motoryzacyjną użytkownikom.
Nie ważne czy jesteś po wyższych studiach, czy jesteś uczniem, istotne, abyś czuł się ekspertem w dziedzinie mechaniki i potrafił w jasny sposób wytłumaczyć w jaki sposób naprawić samochód. Zapraszamy Cię do zamieszczania porad i opinii.
Jesteś zainteresowany
Zaprezentuj swoja wiedzę na forum a ja na pewno Cię zauważę i odpowiednio wynagrodzę.
Na rangę Mechanik trzeba zasłużyć więc proszę nie prosić o range po napisaniu 10 postów.
Dodatkowo informuję o dziale dla profesjonalistów :
Dział VIP dla Profesjonalistów jest zamkniętym działem tylko dla grupy VIP na którym zamieszczane są zaawansowane pytania, porady które nie łatwo dostać w sieci oraz download dla mechaników.
Zasady dostania się do grupy VIP :
- Użytkownik musi być aktywy na forum.
- Użytkownik musi posiadać min. 200 napisanych postów na forum.
- Użytkownik musi posiadać min. 20 pkt. pomógł lub otrzymanych piw ( punkty się sumują ) które można otrzymać za pomoc na forum.
- Użytkownik musi być zaakceptowany przez obecnych członków grupy VIP
W dziale VIP piszemy na tematy które nie powinny się znajdować na forum otwartym oraz na tematy zaawansowane z naszej branży które nie powinny być ogólnodostępne.
Dział staje się widoczny po otrzymaniu rangi VIP
Zapraszam do kontaktu PW
gg : 19676317
e-mail : forum@forum-mechaniczne.pl
Zostań mechanikiem na naszym forum !!
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 2014-02-28, 14:00 przez Mechaniczny, łącznie zmieniany 2 razy.
- Lackdoctor
- User
Witam ponownie.
Bardzo fajnie działasz z forum i widać jego rozwój.
Nie muszę chyba przekonywać o mojej wiedzy lakierniczej, więc jesli jesteś zainteresowany to może wesprę forum wiedza lakierniczą.
Jaką rangę przewidujesz dla tego typu wsparcia technicznego w dziedzinie lakiernictwa pojazdowego od A do Z.
Bardzo fajnie działasz z forum i widać jego rozwój.
Nie muszę chyba przekonywać o mojej wiedzy lakierniczej, więc jesli jesteś zainteresowany to może wesprę forum wiedza lakierniczą.
Jaką rangę przewidujesz dla tego typu wsparcia technicznego w dziedzinie lakiernictwa pojazdowego od A do Z.
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Witaj, bardzo chętnie skorzystam z pomocy dot. lakiernictwa tylko szkoda że tak mało tematów lakierniczych na forum i tworzenia rangi na razie nie ma potrzeby ale chętnie zobaczył bym jakieś porady itd związane z lakiernictwem.
Najlepiej jakby od razu był osobny dział na tematy związane z lakiernictwem.
[ Komentarz dodany przez: Mechaniczny: 2012-09-10, 17:08 ]
Dział został utworzony
[ Komentarz dodany przez: Mechaniczny: 2012-09-10, 17:08 ]
Dział został utworzony
- kanawaros5
- User
Witam. Jestem mechanikiem od jakiegos czasu I prowadze swoj warsztat w wielkiej brytani. Chetnie posluze pomoca w razie potrzeby. Pozdrawiam
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Witam na forum. Jeśli chcesz dołączyć do naszej grupy mechaników zachęcam do pisania.
ile taki elektromechanik jak ja zarabiałby w wielkiej brytani???kanawaros5 pisze:Witam. Jestem mechanikiem od jakiegos czasu I prowadze swoj warsztat w wielkiej brytani.
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Witamy serdecznie, zachęcamy do pisania i czekamy na propozycję.Mile widziane sugestie do działu Mechanika samochodów ciężarowych.
- dobolsgarage
- Początkujący
- Kontakt:
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
dobolsgarage, witamy na forum, zachęcam do pisania i aktywnego uczestnictwa na forum. Aktywność z czasem może zostać nagrodzona rangą mechanik.
- dobolsgarage
- Początkujący
- Kontakt:
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Cieszę się i czekam na propozycje nad rozwojem i funkcjonowaniem forum w odpowiednich tematach.
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Ponawiamy nabór na moderatorów