Kody błędów scania PL
Moderator:łukaszmechanik
- kamilex101kamil
- User
Witam. Poszukuje kodów błędów do scanii R. Chodzi mi o kody do wszystkich systemów scanii. Ktoś wie gdzie mogę to znaleźć?
- kamilex101kamil
- User
Jednak cos takiego istnieje. Czy w programie sdp3 znajde coś takiego jak kody usterek?
- kamilex101kamil
- User
Sdp3 jeszcze nie mam. Zastanawiam się nad kupnem razem z vci2. Jezeli program to ma to juz wiem ze biorę. Dzięki wielkie za pomoc.
- kamilex101kamil
- User
Jestem juz umowiony u Siemianowskich w Mławie. 1700zl sdp+vci +instalacja na dowolnym komputerze i krótki kurs obsługi. Czekam na komputer i jade do Mławy.
Witam
i jak tam sdp3??? Koleś instaluje na dowolnym laptopie?? Podłączałeś już scanie ? jeśli tak to jak połączenie stabilne??? Jaka wersja programu (która aktualizacja) . Czasami nie wziołeś odrazu z multi??
i jak tam sdp3??? Koleś instaluje na dowolnym laptopie?? Podłączałeś już scanie ? jeśli tak to jak połączenie stabilne??? Jaka wersja programu (która aktualizacja) . Czasami nie wziołeś odrazu z multi??
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
- kamilex101kamil
- User
Program jak najbardziej OK wymaga trochę wprawy. Stabilne połączenie. Wersji programu nie pamietam na kazdym systemie zainstaluje i dowolnym laptopie. Multi pobrałem sam we własnym zakresie z chomikuj. Bardzo fajnie się współpracuje z tymi programami. Jednak scania to juz nie jest ta stara dobra czwórka. Trzeba pomyśleć nad zmianą taboru w przyszłosci.
Jak wlaczysz program to u gory powinna wyswietlic ci sie wersja. A ktore mlode auta sa takie jak jej poprzednicy??? Niezawodnosc juz nie wruci . Scania dalej jest dobra tylko trzeba o nia dbac. W przypadku pytan czy to do programu czy scani sluze pomoca znam dosyc dobrze produkt
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Witam . Czy kolega był by wstanie rozszyfrować błędy z mojej scanii? Jest to scania r580
PDF z 2006 roku. Pisałem na różnych forach ale nikt nic nie odpowiada. Są to błędy nr.49412,
49414, 49158 i jeszcze pare innych a jednostka sterująca to 1763183 do wszystkich błędów ta sama. Zgóry dziękuje i pozdrawiam
PDF z 2006 roku. Pisałem na różnych forach ale nikt nic nie odpowiada. Są to błędy nr.49412,
49414, 49158 i jeszcze pare innych a jednostka sterująca to 1763183 do wszystkich błędów ta sama. Zgóry dziękuje i pozdrawiam