Moderator:InRed
Wątpię żeby komuś dali mandat za odśnieżanie przy włączonym silniku ;P W każdym razie na pewno trzeba ośnieżać dach, żeby nie było więcej takich wypadków jak ten: http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-n ... nId,770448InRed pisze:Ha ha ha .. Slyszalam!!! Czytalam!! Ich normalnie porąbalo!Smiechu warte.. ja zawsze pierwsze co, to odpalam silnik.. na luzie jest, i ręczny.... niech sie grzeje.. a ja odnsniezam...
Dzisiaj w pracy rozmawialam z szefem o tym i on mowi tak: Wiesz od czego najlepiej zaczac odsniezanie?
Wiecie, mysle sobie ze od dachu, potem reszta.. a on mi mowi:
Od tablicy rejestracyjnej... Bo sie pozniej okaze, ze odsniezasz, ale nie swoj:D
No w sumie dziwne by to bylo, ale pamietaj, Zyjemy w Polsce, tu juz nic nie zdziwi...moloch pisze:
Wątpię żeby komuś dali mandat za odśnieżanie przy włączonym silniku ;P W każdym razie na pewno trzeba ośnieżać dach, żeby nie było więcej takich wypadków jak ten: http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-n ... nId,770448
Wiesz co - może nie nazwę ich debilami, ale niestety kilka razy trafiłem na takich chyba mających kłopoty z logicznym myśleniem. Jeden to wyprzedzał na chama i to... dwa tiry pod rząd....zico pisze:TIRy to są jeszcze w miarę bezpieczne, bo tam debila za kierownicę nie wpuszczą.
ja TIR - owców nazywam "Musiał" bo muszą wyprzedzać nawet jeśli on jedzie 92 km/h a wyprzedzany 88 km/hmoloch pisze:Wiesz co - może nie nazwę ich debilami, ale niestety kilka razy trafiłem na takich chyba mających kłopoty z logicznym myśleniem. Jeden to wyprzedzał na chama i to... dwa tiry pod rząd....zico pisze:TIRy to są jeszcze w miarę bezpieczne, bo tam debila za kierownicę nie wpuszczą.Było bardzo blisko, żeby skończyło się to źle.
Tak, oczywiście, że grozi..Mechaniczny pisze:za odśnieżanie samochodu na uruchomionym silniku grozi mandat 300 zł
Więc jesteś w "strefie zagrożenia"... podjedzie SM i będzie nieprzyjemna rozmowa..InRed pisze:ja zawsze pierwsze co, to odpalam silnik.. na luzie jest, i ręczny.... niech sie grzeje.. a ja odśnieżam...
Haha no i prawidłowo