Honda civic LPG + filtr stożkowy
Moderator:raptus1984
- Mechaniczny
- Administrator

- Kontakt:
Jeśli chodzi o połączenie LPG z stożkiem to zdecydowanie odradzam kolega miał w passacie załozony stożek pojechał założyć LPG i gazownik mu kazał założyc oryginalny filtr.Jeśli już chcesz założyć coś lepszego od oryginału to polecam zakup sportowego wkładu do oryginalnej obudowy.
- carlos223223
- Automistrz
No i mamy paradox - chcesz oszczędzać załóż lpg - chcesz moc załóż stożek ale nie lpg KURKA WODNA.
sam stożek raczej nic nie da poza tym jak oszczędność to nie moc
a tu masz podobny temat http://forum-mechaniczne.pl/jak-dodac-mu-mocy-vt100.htm
a i Admin proponuje przerzucić post do działu Tuning
a tu masz podobny temat http://forum-mechaniczne.pl/jak-dodac-mu-mocy-vt100.htm
a i Admin proponuje przerzucić post do działu Tuning
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
- Mechaniczny
- Administrator

- Kontakt:
Przeniesiony moderatorzy też maja opcje do przenoszenia tematów po tematem sa opcje możesz..... i na samym dole jest możesz moderować to forum klikamy tam i mamy różne opcje więc jeśli moderator uważa że temat nie pasuje lub są błędy to prosze o przenoszenie.Zrobię osobne forum dla moderatorów i opisze tam różne opcje moderatorów.
- arnipoznań
- VIP/Moderator

ja do stożka w gazie też podchodziłem sceptycznie ale szwagier założył do poloneza z silnikiem rovera stożek i wyszło na dobre bo pali mniej 2 litry i lepiej się zbiera, tylko radzę podjechać do mądrego na regulację bo jemu troche nie wyszła regulacja na biegu jałowym i czasami gasnie silnik
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
- carlos223223
- Automistrz
no i wypali gniazda zaworowe - gratulacje 
- arnipoznań
- VIP/Moderator

ja wiem czy zubożał? wcale nie zamula ma kopa...
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
- staszekdziaslo
- User

Czy wiecie że ponoć w 2013 roku Unia Europejska ma wydać dyrektywę zakazującą tuningu?
kwestia jeszcze jaki chcesz ten stożek załozy bo sa za 50 z kartki papieru a w 1.3 stozek to wiecej robi hałasu ale rzecz gustu ,,Mi się ten pomysł podoba. Mniej wiochy na drogach.'' chłopie nawet felg nie bedzie mozna innych załozyc żarówek wycieraczek....
-
zico
Mylisz się, nie będzie można tylko założyć innych niż przewidział producent. W cywilizowanych krajach dawno się do tego stosują, tylko u nas zawsze 100 lat za murzynami.