Sposób na kaca
Moderator:InRed
- carlos223223
- Automistrz
Ja na kaca dzień przed nie piję alkoholu.
Kto pyta, nie błądzi
http://diagnostyka.abc24.pl/
http://diagnostyka.abc24.pl/
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Mi zawsze pomaga jak juz przychodzę do domu po alkoholu to przed samym snem wypijam 2 szklanki wody i rano wstaje jak bym nic nie pił a jeśli chodzi sytuacje gdy już jesteś na kacu to najlepsze jest siedzenie przed kompem i pisanie na forum i do tego mleko z jak największą ilością tłuszczu.
masz na myśli 2KC czy coś w tym stylu????? Co prawda nie ppam po nich kaca o jak ja wezmę i wywalę z 3 kielony to mnie tak brzuch napier... że nie dam rady dalej pić . Więc ja nie uważam to za dobry pomysł
Ostatnio zmieniony 2012-04-22, 18:55 przez dawid2110, łącznie zmieniany 1 raz.
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
- SzarnaMamba
- User
Na kaca piję kawę z dużą ilością cytryny , po kilku takich kawach jest już na prawdę spoko
- arnipoznań
- VIP/Moderator
ja w sumie nie wiem za bardzo co to kac, bo rzadko pije i moze dlatego nie miewam kaca, a czasami dużo wypije i nie mam i tak kaca
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
Ja znam dwa sposoby :
Jeden to jak nas już dopadnie to ( piszę fonetycznie ) Hydrocortison, cocarboxylase, i glukoza , w żyłę i stawia , dużo glukozy.
Drugi aby nas nie dopadło to należy zaopatrzyć się w sznurowadło 60-80 cm lub mocny sznurek ,oraz dobry kawałek słoniny ,może być tłusty boczek.
Kawał słoniny mocno wiążemy na sznurku i połykamy , po chwili wyciągamy powoli i znowu połykamy i wyciągamy i tak 8-10 razy . Przez tak dobrze wysmarowaną rurę alkohol nie przeniknie tak szybko to i kac niewielki .
Kiedy chłopa rura pali
szybciutko do baru wali.
Pije setę , pije drugą i przestaje .... ! nie na długo .
Jeden to jak nas już dopadnie to ( piszę fonetycznie ) Hydrocortison, cocarboxylase, i glukoza , w żyłę i stawia , dużo glukozy.
Drugi aby nas nie dopadło to należy zaopatrzyć się w sznurowadło 60-80 cm lub mocny sznurek ,oraz dobry kawałek słoniny ,może być tłusty boczek.
Kawał słoniny mocno wiążemy na sznurku i połykamy , po chwili wyciągamy powoli i znowu połykamy i wyciągamy i tak 8-10 razy . Przez tak dobrze wysmarowaną rurę alkohol nie przeniknie tak szybko to i kac niewielki .
Kiedy chłopa rura pali
szybciutko do baru wali.
Pije setę , pije drugą i przestaje .... ! nie na długo .
Zabiłeś mnie tym sposobemDu-Di pisze: Kawał słoniny mocno wiążemy na sznurku i połykamy , po chwili wyciągamy powoli i znowu połykamy i wyciągamy i tak 8-10 razy . Przez tak dobrze wysmarowaną rurę alkohol nie przeniknie tak szybko to i kac niewielki .
.
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo