Clio III 1.2 zaświecił sie kluczyk
Moderator:raptus1984
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Kiedy wymieniałeś olej
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Pewnie wymienili Ci olej a zapomnieli o inspekcji i przyszedł czas na wymianę według KM i zaświecił się kluczyk musisz skasowac inspekcję olejowa i wszystko będzie ok.
Tutaj podaje sposób jak skasować inspekcję:
1. Włączyć zapłon.
2. Naciskać A lub B dopóki ikonka klucza zacznie migać a na wyświetlaczu pojawi się dystans do kolejnej inspekcji.
3. Nacisnąć i przytrzymać A lub B przez ok. 10 sekund dopóki nie wyświetli się dystans do kolejnej inspekcji.
4. Zwolnić A lub B.
Tutaj podaje sposób jak skasować inspekcję:
1. Włączyć zapłon.
2. Naciskać A lub B dopóki ikonka klucza zacznie migać a na wyświetlaczu pojawi się dystans do kolejnej inspekcji.
3. Nacisnąć i przytrzymać A lub B przez ok. 10 sekund dopóki nie wyświetli się dystans do kolejnej inspekcji.
4. Zwolnić A lub B.
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Ja po prostu chcę pomóc i mi i mechanikom i osobom potrzebującym pomocy sie to przyda każdy z nas może mieć w przyszłości taki przypadek i przypomni sobie że takie coś było na forum.Nie ma mechanika który wszystko wie robię co mogę żeby ściągnąć na forum jak najwięcej mechaników ale to nie jest łatwe jedni są chętni do pomocy inni nie szukam ich gdzie mogę ale sam nie dam rady forum potrzebuje reklam ale to sporo kosztuje.