Nowe funkcje:)
W dodawaniu czynności serwisowej dodane jest pole kosztu za szt. Zużytego materiału
Tu wprowadza się koszt zużytej do wykonania części / materiału w SZT. ! System sam przy raporcie przelicza wartości . Nie ma dla systemu znaczenia czy zmieni się pole powyżej /Czy jest to usługa/ na NIE czy TAK.
By sprawdzić jakie były generowane koszty przez zlecenia należy wejść w raporty -> rozliczanie pracowników i wybrać parametr daty , który nas interesuje.
zapraszam do zapoznania się ze zmianami i proponowania dalszych potrzebnych dla was:)
pozdrawiam
Program dla warsztatu samochodowego
- Warsztat24
- Początkujący
Kolejne duże ( obok wielu pomniejszych:)) zmiany.
Dodano moduł przechowalni opon i terminarz zadań.
Program został też bardzo mocno przebudowany pod względem dostępności do poszczególnych funkcji. Zapraszam do testów.
Pozdrawiam
Dodano moduł przechowalni opon i terminarz zadań.
Program został też bardzo mocno przebudowany pod względem dostępności do poszczególnych funkcji. Zapraszam do testów.
Pozdrawiam
- Warsztat24
- Początkujący
Wychodząc ku waszym potrzebom - nie każdy potrzebuje wszystkich modułów programu - rozbiliśmy troche program na czesci:) Dzięki czemu można go obecnie w wersji podstawowej kupić taniej.
Więcej info na naszej stronie.
Więcej info na naszej stronie.
- Warsztat24
- Początkujący
Dodaliśmy czat do programu, dzięki czemu jego użytkownicy mogą szybko komunikować się między sobą.
Użytkownicy mają teraz możliwość na szybki przesył informacji między sobą. ma to stanowić ułatwienie w rozwiązywaniu codziennych problemów występujących w naszych warsztatach.
Użytkownicy mają teraz możliwość na szybki przesył informacji między sobą. ma to stanowić ułatwienie w rozwiązywaniu codziennych problemów występujących w naszych warsztatach.
- Warsztat24
- Początkujący
OD wczoraj warsztat24 jest dostępny również w wersji offline - a wiec nie jest potrzebny dostęp do internetu:)
Nie wszyscy nasi miłośnicy mieli dostęp stały dostęp do internetu w warsztacie a więc zrobiliśmy wszystko aby oni mogli również korzystać z naszego oprogramowania.
Nie wszyscy nasi miłośnicy mieli dostęp stały dostęp do internetu w warsztacie a więc zrobiliśmy wszystko aby oni mogli również korzystać z naszego oprogramowania.
- Warsztat24
- Początkujący
Coraz więcej osób bawi się już wersją offline i z tego co widzimy nie ma narzekań:)
Ja polecam Warsztat24.com. To chyba najlepszy program na rynku, szczególnie biorąc pod uwagę jego cenę. Dobre jest w nim to, że nie jest to standardowy program pudełkowy, ani nie ma żadnych opłat abonamentowych. Warto skorzystać.
- mechanikAndrzej
- User
Witam,
A ja proponuję oprogramowanie formy ASCO, program nazywa się Firma2000, niech nie zwiedzie was nazwa która może kojarzyć się z prowadzeniem wszelakich "firm". Program jest typowo branżowy-motoryzacyjny.
Z tego co zauważyłem na swoim przypadku są w pełni profesjonalną firmą, przedstawiciele są bardzo konkretnymi ludźmi, można się z nimi umówić - przyjeżdżają i prezentują program. W moim przypadku nie zdecydowałem się tak od razu, musiałem się z tym przespać. Za jakiś czas znów przyjechali i po kolejnej prezentacji i rozwianiu moich wątpliwości, zgrali moje wszystkie dane które już miałem i przekopiowali to do tego ich programu i przyjechali do mnie z gotowym, zainstalowali, nauczyli mnie wszystkiego. Jak czegoś nie wiem to dzwonie na ich pomoc techniczną i tam we wszystkim pomagają.
Jak by ktoś chciał wiedzieć coś więcej to pytajcie. Najwyżej podam jakieś namiary na tych co u mnie to robili.
A ja proponuję oprogramowanie formy ASCO, program nazywa się Firma2000, niech nie zwiedzie was nazwa która może kojarzyć się z prowadzeniem wszelakich "firm". Program jest typowo branżowy-motoryzacyjny.
Z tego co zauważyłem na swoim przypadku są w pełni profesjonalną firmą, przedstawiciele są bardzo konkretnymi ludźmi, można się z nimi umówić - przyjeżdżają i prezentują program. W moim przypadku nie zdecydowałem się tak od razu, musiałem się z tym przespać. Za jakiś czas znów przyjechali i po kolejnej prezentacji i rozwianiu moich wątpliwości, zgrali moje wszystkie dane które już miałem i przekopiowali to do tego ich programu i przyjechali do mnie z gotowym, zainstalowali, nauczyli mnie wszystkiego. Jak czegoś nie wiem to dzwonie na ich pomoc techniczną i tam we wszystkim pomagają.
Jak by ktoś chciał wiedzieć coś więcej to pytajcie. Najwyżej podam jakieś namiary na tych co u mnie to robili.