Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Program dla warsztatu samochodowego

Mechanika samochodowa - Dział poświęcony narzędziom i sprzęcie warsztatowym.
zico

2012-07-07, 08:58

Moją opinię trochę zepsuł spam na elektrodzie. Dopiero teraz zauważyłem że to jedna osoba prowadziła monolog.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... ?t=2311210
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-07, 09:03

zico pisze:Moją opinię trochę zepsuł spam na elektrodzie. Dopiero teraz zauważyłem że to jedna osoba prowadziła monolog.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... ?t=2311210
zico My spamu nie prowadzimy, to in red dobrze pewnie Tobie wytłumaczy, że taki spam nie ma sensu w ogóle, bo jest zbyt widoczny:)
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-07, 09:08

tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)

zico, Ty napisz czy już sprawdziłeś to o czym Tobie pisałem. Program oceniaj, bo ja na Ciebie już od kilku dni czekam.
zico

2012-07-07, 09:37

Sprawdziłem, teraz działa.
Warsztat24 pisze:tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)
To nie jest dwóch panów tylko jeden, bo oba konta założone i wszystkie posty pisane z tego samego IP, ale na pewno inny niż Twój. :)

PS Ktoś kto dodał soft-serwis ma głupią politykę ma w firmie, żeby przy naprawie kasować osobno za "podpiecie interfejsu".
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-07, 09:45

zico pisze:Sprawdziłem, teraz działa.
Warsztat24 pisze:tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)
To nie jest dwóch panów tylko jeden, bo oba konta założone i wszystkie posty pisane z tego samego IP, ale na pewno inny niż Twój. :)



PS Ktoś kto dodał soft-serwis ma głupią politykę ma w firmie, żeby przy naprawie kasować osobno za "podpiecie interfejsu".
a jak sprawdzasz tam ip, bo sam jestem ciekawy, co w tym jest.



ten ps to chyba nie do mnie:)
zico

2012-07-07, 10:24

Warsztat24 pisze:jak sprawdzasz tam ip
Jestem moderatorem więc mam taką możliwość.
Sprawdziłem dokładniej jednak to dwie osoby bo prawie w tym samym czasie jeden pisał z Gdańska, drugi z Wrocławia lub okolic. Ale większość wspólnych IP to okolice Wrocławia, jakoś dziwnym trafem Jelenia Góra jest blisko.
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-07, 11:02

zico pisze:
Warsztat24 pisze:jak sprawdzasz tam ip
Jestem moderatorem więc mam taką możliwość.
Sprawdziłem dokładniej jednak to dwie osoby bo prawie w tym samym czasie jeden pisał z Gdańska, drugi z Wrocławia lub okolic. Ale większość wspólnych IP to okolice Wrocławia, jakoś dziwnym trafem Jelenia Góra jest blisko.
zico mamy klientów z całej Polski, więc akurat to mnie nie dziwi.
Awatar użytkownika
VW
Automistrz
Posty: 166
Rejestracja: 2010-04-25, 10:22

2012-07-11, 19:28

Ja do tego programu wstawił bym tez kosztorysy naprawy co w jakim czasie i za ile często klienci proszą o taki kosztorys.
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-11, 23:11

vw pod koniec tygodnia będzie dostępna funkcja fakturowania,

potem będziemy tworzyć zmianę w kierunku dodania funkcji ceny zakupu części:)
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-12, 08:45

wystawiacie częściej faktury czy rachunek??
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-16, 16:33

Wprowadzono zmiany, dodano m.in. parametr KW, zapraszam do przetestowania
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2012-07-16, 20:50

Coraz lepiej to wygląda dobrze że program jest rozwijany na bieżąco <brawa>
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-28, 09:10

Nowe zmiany w programie warsztat24, kolejny pomysł użytkowników został wprowadzony w życie:)
W systemie w menu ustawienia dodano pole "Wartości w zleceniu naprawy podawane są jako netto czy brutto ?" - pole informacyjne

Służy ono do określania na wydruku zlecenia wartości w jakich zlecenie jest kalkulowane .
Nie poprawienie tego pola skutkuje wstawieniem wartości domyślnej "BRUTTO" i wówczas na wydruku zlecenia informacja u dołu będzie drukowana jako brutto

Obrazek
Awatar użytkownika
InRed
Mod pogaduchy
Mod pogaduchy
Posty: 531
Rejestracja: 2012-05-28, 21:06
Lokalizacja: Bydgoszcz

2012-07-28, 12:17

jak idzie sprzedaz tego ?
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2012-07-28, 15:32

Z tygodnia na tydzien jest coraz wiecej uzytkownikow,

staramy sie dokonywac kolejnych zmian dla tych zainteresowanych:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Narzędzia i sprzęt warsztatowy”