Witam,
ostatnio zmieniłam pracę i muszę dojeżdżać ok 50 km, w związku z czym zaczęłam się zastanawiać nad wstawieniem LPG.
Możecie mi powiedzieć na co warto zwrócić uwagę?
instalować lpg czy nie?
Moderator:raptus1984
Jeżeli masz opla z dwulitrowym silnikiem to odradzał bym ci gaz te silniki źle znoszą "suche paliwo",co do innych pojemności to OK.Podstawą w LPG to producent,tu polecał bym ci firmy:BRC, PRINCE,LOVATO,STAG, oczywiście wszystko w sekwencji.Druga rzecz to warsztat który ma montować warto zaczerpnąć o nim opini w internecie lub ludzi którzy montowali.
POZDRO CHARGER
Witaj instalacje powinien umieć dobrać mechanik który będzie montował,ale podam ci typy inst. w razie gdyby chcieli wcisnąć ci jakiś kit
BRC-SEQENT 24
PRINCE 4 CYL.
STAG 100
LOVATO
te 4 instalacje świetnie sprawdzają się w tym silniku,są dostępne w większości warsztatach i są mało awaryjne.
BRC-SEQENT 24
PRINCE 4 CYL.
STAG 100
LOVATO
te 4 instalacje świetnie sprawdzają się w tym silniku,są dostępne w większości warsztatach i są mało awaryjne.
POZDRO CHARGER
- arnipoznań
- VIP/Moderator
http://www.agcentrum.pl/ musialbys poszukac u siebie ich przedstawiciela, polecam mam instalkę u nich założoną
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
- Adam Kakareko
- User
Bochen
Ja mam STAG-a od 3 lat i poki co ani razu nie mialem z nim zadnego problemu wiec polecam a jak robisz tyle km codziennie to szybko Ci sie zwroci cala instalacja ;-)
Ja mam STAG-a od 3 lat i poki co ani razu nie mialem z nim zadnego problemu wiec polecam a jak robisz tyle km codziennie to szybko Ci sie zwroci cala instalacja ;-)
- Adam Kakareko
- User
Jednak co STAG to STAG No i co najważniejsze to gaz tanieje :p
- Adam Kakareko
- User
No wlasnie bo wszyscy mowia --Wazne sa wtryski bo bez tego nie wazne jaka mialbys instalacje to i tak bedzie slabo jak i wtryski beda slabe -- Moje pytanie brzmi nastepujaco zatem
-Czy instalujac STAG-a (z oczywistych wzgledów ) to nie jest tak ze tam instalatorzy dobiora mi najlepsze z mozliwych dla mojego auta
-Czy instalujac STAG-a (z oczywistych wzgledów ) to nie jest tak ze tam instalatorzy dobiora mi najlepsze z mozliwych dla mojego auta