Jak dochodzić odszkodowania po wypadku ?
Moderator:raptus1984
- Odszkodowania
- User
- Kontakt:
odszkodowanie z OC jest zazwyczaj zaniżane albo po prostu dostaje się odmowną decyzję.henryk pisze:Jak kolego miałeś dzwona to masz i sprawcę? Więc po co Ci jakaś firma i tak nie dostaniesz więcej niż to będzie warte. Odszkodowanie z polisy sprawcy i tyle.
Pozdrawiamy,
Polskie Centrum Odszkodowań
Polskie Centrum Odszkodowań
Za auto można samemu pobawić się w pisanie pism, ale co do szkód na osobie czyli tzw. zadośćuczynienia najlepiej dochodzić przez firmę, ale taką która jest bardziej znana i ma doświadczenie. Z tego co się orientuje, to w takich tematach świetnie sprawdza się EuCO.
- Piotrek767
- User
Samemu niestety ale bardzo ciężko uzyskać odszkodowanie.
- KarolPiotrowski
- User
- Kontakt:
W takich przypadkach powinieneś skorzystać z pomocy odpowiedniej kancelarii, która zajmie się uzyskaniem odpowiedniego dla Ciebie odszkodowania. Ze swojego doświadczenia mogę polecić Ci firmę Auxilia.
Z moją sprawą bardzo sprawnie sobie poradzili i dodatkowo bez problemu udało im się wyciągnąć od ubepieczyciela oszkodowanie na poziomie, ktore mi się należało. Zdecydowanie polecam
Z moją sprawą bardzo sprawnie sobie poradzili i dodatkowo bez problemu udało im się wyciągnąć od ubepieczyciela oszkodowanie na poziomie, ktore mi się należało. Zdecydowanie polecam
odszkodowania nagminnie są zaniżane i to wiedza powszechna. ilu moich znajomych się z ubezpieczycielem użerało.. masakra. jedni sami walczyli, niektórzy brali prawników ci co twierdzili że o kilka tys za mało dostali.. ale ta opcja o której poprzednik pisze jest moim zdaniem najlepsza.miałem okazję osobiście zobaczyć jak to działa tylko że w firmie Economist. to jest tak że oni robią bezpłatną analizę szkody, jak ona wykaże że odszkodowanie zostało wypłacone za niskie to sobie tam obliczają jaka powinna być dopłata i nam przedstawiają ofertę.to może być kilka stówek, ale kilka tysiaków więc wiecie... gra warta świeczki. jak się zgadzamy to robi się cesje, szkodę sprzedajemy i w zamian dostajemy tę dopłatę. jakbyście mieli taki problem to dzwońcie do nich - 882 000 883 . można starać się o dopłatę do 3 lat od czasu wypadku