Koszt założenia instalacji gazowej
Sądzę, że nada się sterownik STAG 4 plus, reduktor AC R01 i ekonomicznie Wtryski AC W01, ale myślę, że jak jesteś decydowana to możesz podjechać do ich warsztatu w okolicy i dopytać oni o tym na pewno bd wiedzieli najwięcej. Pozdrawiam
ja od 5 latek w ibizie posiadam instalację landi renzo koszt do jednopunktu 1200 powiem tak nie znam lepszego gazu przejechane na nim ok 150000 bez problemu raz zaczoł mi zamulać auto i falowały obroty skończyło sie na wymianie filtra gazu koszt 20 zł
teraz jakieś dwa miechy temu do audi a4 b6 2.0 założyłem oczywiście u tych samych fachowców LOVATO SAMAT i powiem tak nie wiem nawet kiedy przechodzi na gaz a spalanie jazda mieszana jeśli bardzoo gniotę (np 160 - 180 obwodnicą ) 11 l gdy jeżdzę do 120 i nie szaleje na światłach potrafi zejść nawet do 9 . Dwóch moich braci mieli auta ze stagiem i wcale nie było tak różowo jak nie falujące obroty to szarpanie lub spalanie jak smok .
Osobiście uważam że STAG jest mocno przereklamowany bo najwięcej warsztatów go montuje . Co prawda ważny jest montaż a nie tylko sprzęt..
Minus mojej instalacji jest taki że w kielcach tylko ci ci ja zakładali mają pojęcie jak ją wyregulować.
teraz jakieś dwa miechy temu do audi a4 b6 2.0 założyłem oczywiście u tych samych fachowców LOVATO SAMAT i powiem tak nie wiem nawet kiedy przechodzi na gaz a spalanie jazda mieszana jeśli bardzoo gniotę (np 160 - 180 obwodnicą ) 11 l gdy jeżdzę do 120 i nie szaleje na światłach potrafi zejść nawet do 9 . Dwóch moich braci mieli auta ze stagiem i wcale nie było tak różowo jak nie falujące obroty to szarpanie lub spalanie jak smok .
Osobiście uważam że STAG jest mocno przereklamowany bo najwięcej warsztatów go montuje . Co prawda ważny jest montaż a nie tylko sprzęt..
Minus mojej instalacji jest taki że w kielcach tylko ci ci ja zakładali mają pojęcie jak ją wyregulować.
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Oprócz gazowej instalacji, pomyśl też o ekonomicznej jeździe https://nocar.pl/blog/ekonomiczna-jazda ... ym-polega/ . ZObaczysz jak bardzo uda Ci się wtedy obniżyć koszty jazdy samochodem.