Samochód za 20 tys.
- diagnostic
- Początkujący
Witam jestem przed zakupem samochodu w granicach 20 -25 tys po 2000 r myślę nad RAV 4 silnik d4d lub benzynowy ale nie miałem z nim styczności więc może doradzicie czy to dobry silnik i czy pod gaz się nada, drugi typ to audi a4 1.9 TDI. Czekam na wasze propozycje co jeszcze byście mi doradzili.
- arnipoznań
- VIP/Moderator
kumpel miał kiedyś Rav 4 w benzynie i nic przy niej nie robił oprócz serwisu
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
Śmiało bierz rav4 albo jakąś inną toyotę. Zawsze gdzieś znajdziesz szukaj na portalach typu www.zybel.pl bez pośredników. Toyoty avensis w dieslu miały problemy z kołem dwumasowym ale to było w latach 2000-2002. O rav nic nie słyszałem. Ale jak ktoś kupi japończyka to potem o niemcu już nie chce nic słyszeć.
Pomyśl nad tym audikiem, jeśli ma stosunkowo niewielki przebieg ( nie więcej niż 200 tys km) to powinien Ci bezawaryjnie służyć długi czas
- klopotliwy
- User
zalety
doby samochód, uniwersalny dość wzglednie spisuje się w terenie
Wady
troche za duzy nie mieści sie w leśnych drózkach, czasy rodzinnych samochodów juz chyba mamy za sobą teraz przewaznie każdy jeździ sam ewentualnie w 2 osoby, przez ostatnie 2 lata nie jechałem nawet w 3 osoby,
doby samochód, uniwersalny dość wzglednie spisuje się w terenie
Wady
troche za duzy nie mieści sie w leśnych drózkach, czasy rodzinnych samochodów juz chyba mamy za sobą teraz przewaznie każdy jeździ sam ewentualnie w 2 osoby, przez ostatnie 2 lata nie jechałem nawet w 3 osoby,
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez klopotliwy, łącznie zmieniany 2 razy.
- Warsztat24
- Początkujący
Dość duża rozbieżność a4 a ravka. Do czego tego auta potrzebujesz
- e-Autoparts
- User
Podłączam się od powyższe pytania,okres swoje wymagania względem samochodu i dopiero wtedy będziemy mogli doradzić coś najbardziej odpowiedniego,nie wiem czy SUV jest Ci potrzebny.
Silniki D4D są nie do zajechania - oczywiście pomijając wtryski które z czasem padną
Dokładnie, wszystko zalezy od Twojego życia i ilości osób, które masz do przewożenia Chociaż skłaniałbym się chyba ku audi
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?
http://opony-ekspert.pl/nasza-firma.html
http://opony-ekspert.pl/nasza-firma.html