Nissan Primera P11 silnik benzyna 1.8 świeci check
Moderator:raptus1984
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Może być wiele przyczyn, przede wszystkim trzeba przeprowadzić dobrą diagnostykę i posprawdzać co jest nie tak.
Tam błędy można "wymigać", wystarczy poszukać opis jak to zrobić.
To dlaczego się Lanosa pozbyłaś skoro nie był tragedią.InRed pisze:wiem po sobie
Zico, bo dostalam Forda. A po co mi dwa auta? Lanos po tych wszystkich problemach jakie z nim mialam na poczatku, pozniej smigal, bo go odpicowalam naprawde. A Was pytalam o zdanie, ktorego sobie zostawic? Sam napisales, ze Ford lepszy. Wiec zastanowilam sie, wzielam wszystkie za i przeciw, i sprzedalam Lanosa. Bez palacej sie lampki Check :]zico pisze: To dlaczego się Lanosa pozbyłaś skoro nie był tragedią.
Poszukujesz auta z Niemiec ?
Napisz do mnie ;-)
Napisz do mnie ;-)
- arnipoznań
- VIP/Moderator
Dlaczego miało by cokolwiek powodować? Zapisane błędy są tylko informacją dla ułatwienia (czasami) szukania usterki.
- MotoAlbercik
- User
Jeżeli świeci się kontrolka silnika, to najtańszym i najszybszym sposobem dążącym do naprawy to odczytanie błedów. Samo wykasowanie błędu nic nie naprawia - jeżeli powód świecenia się kontrolki nie zostanie usunięty, to ta kontrolka zaświeci się ponownie jak tylko sterownik silnika wykryje usterkę.
Zawsze staram się pomagać.