Wg moich obliczen wyszlo mi 62% z pierwszej czesci. Jak dla mnie porazka, ale wazne ze zdane, jestem juz spokojny. Dzieki wielkie kolego za arkusz Jakosc bardzo dobra.
Mam pytanie co do zadania 43. Zaznaczylem 340zl, a w odp jest 330. W cenniku jest mozliwosc nabycia nie mniej niz 1l plynu, wiec klient nie moze przeciez wziac 0,5..
Tylko w serwisie jest tak, że na przykład cenniki są w litrach, a do Twojego układu wchodzi na przykład 3.5 L jakiegoś płynu to policzą Ci x3.5, a nie 4, bo przecież nie dostaniesz do ręki tej reszty.
Ja sie zasugerowalem, ze to nie jest cena od litra, tylko jakby "opakowanie" o pojemnosci litrowej, powinni to nastepnym razem uscislic, bo glupio i niepotrzebnie sie pkt traci.
Szczerze to jakoś nie czuje, żebym to miał zdać. Dziwne odczucie. Test o niby łatwym temacie, przegląd po 40000 km i ustawienie zbieżności. Napisałem 5 stron.
nie, z racji tego ze odebrałem to jak podłączenie kompa pod samochód a to nie było potrzebne, trzeba było zrobić ale diagnostykę zawieszenia, a w załączniku o usługach nic nie było, ale nie wiem może przeoczyłem ten fakt.
Ja też tego nie uwzgledniałem, pamiętam, że trzeba było zmienić wszystkie filtry, olej silnikowy i jeszcze jakiś olej ( pisało , że co 2 lata trzeba zmienić)