Moją opinię trochę zepsuł spam na elektrodzie. Dopiero teraz zauważyłem że to jedna osoba prowadziła monolog.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... ?t=2311210
Program dla warsztatu samochodowego
- Warsztat24
- Początkujący
zico My spamu nie prowadzimy, to in red dobrze pewnie Tobie wytłumaczy, że taki spam nie ma sensu w ogóle, bo jest zbyt widoczny:)zico pisze:Moją opinię trochę zepsuł spam na elektrodzie. Dopiero teraz zauważyłem że to jedna osoba prowadziła monolog.
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... ?t=2311210
- Warsztat24
- Początkujący
tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)
zico, Ty napisz czy już sprawdziłeś to o czym Tobie pisałem. Program oceniaj, bo ja na Ciebie już od kilku dni czekam.
zico, Ty napisz czy już sprawdziłeś to o czym Tobie pisałem. Program oceniaj, bo ja na Ciebie już od kilku dni czekam.
Sprawdziłem, teraz działa.
PS Ktoś kto dodał soft-serwis ma głupią politykę ma w firmie, żeby przy naprawie kasować osobno za "podpiecie interfejsu".
To nie jest dwóch panów tylko jeden, bo oba konta założone i wszystkie posty pisane z tego samego IP, ale na pewno inny niż Twój.Warsztat24 pisze:tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)
PS Ktoś kto dodał soft-serwis ma głupią politykę ma w firmie, żeby przy naprawie kasować osobno za "podpiecie interfejsu".
- Warsztat24
- Początkujący
a jak sprawdzasz tam ip, bo sam jestem ciekawy, co w tym jest.zico pisze:Sprawdziłem, teraz działa.
To nie jest dwóch panów tylko jeden, bo oba konta założone i wszystkie posty pisane z tego samego IP, ale na pewno inny niż Twój.Warsztat24 pisze:tych 2 Panów znam bo to nasi klienci, ten drugi od niedawna co prawda:)
ten ps to chyba nie do mnie:)
Jestem moderatorem więc mam taką możliwość.Warsztat24 pisze:jak sprawdzasz tam ip
Sprawdziłem dokładniej jednak to dwie osoby bo prawie w tym samym czasie jeden pisał z Gdańska, drugi z Wrocławia lub okolic. Ale większość wspólnych IP to okolice Wrocławia, jakoś dziwnym trafem Jelenia Góra jest blisko.
- Warsztat24
- Początkujący
zico mamy klientów z całej Polski, więc akurat to mnie nie dziwi.zico pisze:Jestem moderatorem więc mam taką możliwość.Warsztat24 pisze:jak sprawdzasz tam ip
Sprawdziłem dokładniej jednak to dwie osoby bo prawie w tym samym czasie jeden pisał z Gdańska, drugi z Wrocławia lub okolic. Ale większość wspólnych IP to okolice Wrocławia, jakoś dziwnym trafem Jelenia Góra jest blisko.
- Warsztat24
- Początkujący
vw pod koniec tygodnia będzie dostępna funkcja fakturowania,
potem będziemy tworzyć zmianę w kierunku dodania funkcji ceny zakupu części:)
potem będziemy tworzyć zmianę w kierunku dodania funkcji ceny zakupu części:)
- Warsztat24
- Początkujący
wystawiacie częściej faktury czy rachunek??
- Warsztat24
- Początkujący
Wprowadzono zmiany, dodano m.in. parametr KW, zapraszam do przetestowania
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Coraz lepiej to wygląda dobrze że program jest rozwijany na bieżąco
- Warsztat24
- Początkujący
Nowe zmiany w programie warsztat24, kolejny pomysł użytkowników został wprowadzony w życie:)
W systemie w menu ustawienia dodano pole "Wartości w zleceniu naprawy podawane są jako netto czy brutto ?" - pole informacyjne
Służy ono do określania na wydruku zlecenia wartości w jakich zlecenie jest kalkulowane .
Nie poprawienie tego pola skutkuje wstawieniem wartości domyślnej "BRUTTO" i wówczas na wydruku zlecenia informacja u dołu będzie drukowana jako brutto
W systemie w menu ustawienia dodano pole "Wartości w zleceniu naprawy podawane są jako netto czy brutto ?" - pole informacyjne
Służy ono do określania na wydruku zlecenia wartości w jakich zlecenie jest kalkulowane .
Nie poprawienie tego pola skutkuje wstawieniem wartości domyślnej "BRUTTO" i wówczas na wydruku zlecenia informacja u dołu będzie drukowana jako brutto
- Warsztat24
- Początkujący
Z tygodnia na tydzien jest coraz wiecej uzytkownikow,
staramy sie dokonywac kolejnych zmian dla tych zainteresowanych:)
staramy sie dokonywac kolejnych zmian dla tych zainteresowanych:)