Kiedy zmieniacie opony?
Moderator:raptus1984
Kiedy wymieniacie opony w waszych samochodach na nowe? - kiedy głębokość bieżnika dochodzi do wartości minimalnej, czy może wcześniej lub później?
Ja mam akurat fioła na punkcie opon - musi być najwyższa półka i jak tylko dochodzi do minimalnej wartości bieżnika, to rozglądam się za czymś nowym. Miesiąc temu zmieniałem opony na wielosezonówki od Yokohama a dokładnie Geolandar A/T (G015) i póki co jestem bardzo zadowolony.
ja powoli się przymierzam do wymiany. Rozglądam się za nowym kompletem bo poprzedni poszedł na śmietnik. Pewnie wybiorę coś z uniroyal bo miałem do tej pory i się sprawdzały. Dodatkowo jest konkurs jak się wygra to zwracają wydaną kasę. Może się uda.
Jak Ci się na nich jeździ? Chciałem kupić takie do swojej Frontery i zastanawiam się czy to dobry pomysł. Parametry mają niezłe, ale jeszcze nie miałem przyjemności na nich jeździć.mocny pisze: ↑2019-10-21, 18:09Ja mam akurat fioła na punkcie opon - musi być najwyższa półka i jak tylko dochodzi do minimalnej wartości bieżnika, to rozglądam się za czymś nowym. Miesiąc temu zmieniałem opony na wielosezonówki od Yokohama a dokładnie Geolandar A/T (G015) i póki co jestem bardzo zadowolony.