Hej,
Chciałem Was zapytać co myślicie na temat wykorzystania taśm LED w przypadku świateł dziennych. Widziałem takie rozwiązanie u znajomego i wyglądało to naprawdę dobrze, tylko nie wiem czy jest to trwałe rozwiązanie? Możecie coś poradzić?
Światła dzienne - taśmy LED?
- ŁukiNademski
- Początkujący
Widziałem ostatnio na zlocie ktoś miał właśnie wmontowane taśmy LED. Masz rację, że wygląda to dobrze i też chyba nie jest strasznie drogie. Może ktoś tutaj coś jeszcze poradzi w tym temacie
- MichałSkorek
- Początkujący
Nie jestem pewny czy dokładnie chodzi CI o takie:
Światła dzienne taśma LED F-01 - płynne kierunkowskazy
ale są dostępne również w ofercie sklepu JBPartner. Mój kupował je sobie do samochodu i na ten moment już nic z nimi nie robił. Wygląda to naprawdę fajnie, szczególnie do takich lamp z pazurem.
Światła dzienne taśma LED F-01 - płynne kierunkowskazy
ale są dostępne również w ofercie sklepu JBPartner. Mój kupował je sobie do samochodu i na ten moment już nic z nimi nie robił. Wygląda to naprawdę fajnie, szczególnie do takich lamp z pazurem.
- KarolPiotrowski
- User
- Kontakt:
Również mam je zamonotwane u siebie i mogę śmiało polecić jeżeli chcesz trochę poprawić wygląd lamp i dodatkowo zmniejszyć zuzycie energii. Kilka rozwiązań możesz znaleźć w sklepie JBPartner. Montaż nie jest trudny,a cenowo wychodzi naprawdę dobrze. Poza tym objęte są gwarancją, więc nie ma obaw o problemy z działaniem.
- Rdosław010
- Początkujący
Super czyli jednak są takie taśmy dostępne i dzięki że podaliście nawet gdzie mogę je znaleźć Chyba w najbliższym czasie je zamówię i po prostu spróbuję zamontować aby odświeżyć trochę wygląd auta na wiosnę!
- MichałSkorek
- Początkujący
Jak najbardziej, także jak już zamontujesz to daj znać jak tam to wygląda i czy jesteś zadowolony
- MichałSkorek
- Początkujący
W takim razie jak opinie?
Już trochę czasu minęło, także myślę że już można podać ostateczną opinię, pozdrawiam!
Już trochę czasu minęło, także myślę że już można podać ostateczną opinię, pozdrawiam!
- Rdosław010
- Początkujący
Już zamontowane i jestem mega zadowolony z wyboru. Właśnie na takim efekcie mi zależało, a problemów z ich działaniem nie ma praktycznie żadnych. Śmiało mogę polecić te taśmy LED-owe od JBPartner
Ja również mogę się pozytywnie wypowiedzieć na ich temat, ponieważ mamy już montaż z głowy. Efekt super, cena nie taka wysoka i w jeden wieczór ze znajomym poradziliśmy sobie z ich wymianą. Obsługa także chętnie odpowiedziała na moje dodatkowe pytania o okres żywotności, napięcia itd. Na razie mam tylko pozytywne spostrzeżenia na jej temat