Salon motocyklowy w stolicy
Moderator:raptus1984
- Piotrek767
- User
Postanowiłem kupić sobie nowy motocykl. jednak chciałem dokladnie sprawdzic ofertę nowych modeli. Jaki salon przede wszystkim warto odwiedzić Waszym zdaniem?
- MichałSkorek
- Początkujący
No to w przypadku Hondy nie ma innej opcjiniż HondaPlaza to największy salon marki Honda w kraju. Co najważniejsze oprócz nowych mają również motocykle używane. Sprawdzone pod względem technicznym, blacharsko-lakierniczym oraz prrawnym. Lepiej chyba cięzko trafić, szczególnie że obsługa również zasługuje na polecenie
- ŁukiNademski
- Początkujący
Najlepszą opcją w zakresie nowych motocykli Hondy jest HondaPlaza, chyba że szukasz czegoś używanego to w ich ofercie również trafisz inne marki. Ogólnie pod względem samej obsługi i późniejszego serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego mogę ich polecić każdemu.
- Rdosław010
- Początkujący
Jeżeli jeszcze nie byłeś z polecenia poprzedników to ja również musze potwierdzić, że HondaPlaza to najlepiej prowadzony tego typu salon Hondy. Ogromny wybór nowych i uzywanych maszyn jednak sprawdzonych pod względem prawnym, technicznym i blacharsko-lakierniczym. Sprawdź wcześniej ofertę na ich stronie i możesz również umówić się na jazdę próbną wtedy od razu wszystkie aspekty dokładnie przybliżą
- Piotrek767
- User
Dzięki ogromne panowie za pomoc! Właśnie rozważałem wybór HondaPlaza jednak wolałem się upewnić. W takim razie trzeba będzie się za to zabrać