potrzebuję aktualizować fileactivation do wersji ( na płycie pisze 2014 relase 3 )
serial number : 100251
hardwarekey : EGDFZJFAVQED
product name : DS150E (new VCI)
Soft ver : 2.13.3
mój plik do aktywowania : http://www40.zippyshare.com/v/TLyse87x/file.html
lub program do aktywowania pliku bo na mojej płycie go nie było, pozdrawiam
aktywacja ds150e fileactivation
Potrzebuje aktywować Delphi 2014.3 by hex2stuff
Nr.ser. 100251
Klucz EDGFZJFAVQED
Zadziało tylko raz i od następnego uruchomienia wyskakuje ponownie instalacja.
Kończąca się niepowodzeniem. Do instalacji jes tylko plik Main.
Po odinstalowaniu plikiem Uninstall ,nadal pozostają gdzieś pliki w kompie .pomimo zastosowaniu programów czyszczących.
Nr.ser. 100251
Klucz EDGFZJFAVQED
Zadziało tylko raz i od następnego uruchomienia wyskakuje ponownie instalacja.
Kończąca się niepowodzeniem. Do instalacji jes tylko plik Main.
Po odinstalowaniu plikiem Uninstall ,nadal pozostają gdzieś pliki w kompie .pomimo zastosowaniu programów czyszczących.
- sajmon0079
- User
Witam. mam problem, bo zainstalowalem autocom 2013.3 z mega nz. Działał, wszystko ok. Do momentu gdy zaktualizował mi się komputer i windows defender(tak podejrzewam) usunął mi plik z activation.xml, teraz program nie działa bo nie ma aktywacji. Co mam zrobic? please help!
jak to zaktywowac?
Jakas odpowiedz?
Witam jestem nowy na forum zgłaszam sie z problemem posiadam chinczyka głowice delphi ds 150 e
wszystko było ok program zainstalowany i wszystki smiga az do mometu zepsucia sie kompa
po ponownym zainstalowaniu programu mam problem z aktywacia pliku FileActivation to jest wersia 2013.2 POMOCYYYYYYYY
wszystko było ok program zainstalowany i wszystki smiga az do mometu zepsucia sie kompa
po ponownym zainstalowaniu programu mam problem z aktywacia pliku FileActivation to jest wersia 2013.2 POMOCYYYYYYYY