Autocom 2014.1 aktualizacja
- diagnostic
- Początkujący
Witam posiada już ktoś aktualizację do autocoma 2014.1 w programie wyświetla się informacja o nowej aktualizacji ale jeszcze się z nią nie spotkałem. Coś nowego wprowadzili w autocom 2014
Jedną z aktualizacji jest sposób zabezpieczenia oprogramowania oraz jego aktywacji. Zamiast kodu ID produktu oraz klucza dostarczany jest klucz USB, bez którego ani instalacja ani oprogramowanie się nie uruchomi.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez tolventes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mechaniczny
- Administrator
- Kontakt:
Masz dostęp do 2014
Cześć wszystkim
Panowie potrzebuje pomocy z instalką zarówno oprogramowanie delphi ( osobówki ) i autocom (ciężarowe) ten sam problem
dodam że jest to 2014.R2
Mianowicie - odpalam Main, aktywuje FileActivation i jest ok , ładuje się instalka i wyskakuje
unknown error during init
dodam że kupiłem ten sprzęt od gościa który twierdził że u niego poszło wszystko gładko , nie miał żądnych problemów nie używał też żadnego patcha .
Czy mógłby ktoś pomóc w tym temacie . Będę wdzięczny
Panowie potrzebuje pomocy z instalką zarówno oprogramowanie delphi ( osobówki ) i autocom (ciężarowe) ten sam problem
dodam że jest to 2014.R2
Mianowicie - odpalam Main, aktywuje FileActivation i jest ok , ładuje się instalka i wyskakuje
unknown error during init
dodam że kupiłem ten sprzęt od gościa który twierdził że u niego poszło wszystko gładko , nie miał żądnych problemów nie używał też żadnego patcha .
Czy mógłby ktoś pomóc w tym temacie . Będę wdzięczny
Witam prosił bym o aktywację :
DS150E
sn:100251
key:EGDFZJFAVQED
DS150E
sn:100251
key:EGDFZJFAVQED
- Załączniki
-
- FileActivation.rar
- (2.84KiB)Pobrany 202 razy