Meble do warsztatu
Moderator:InRed
Orientujecie się może, gdzie znajdę jakies dobre meble do warsztatu? Chce zrobić u siebie w domu warsztat, znalazłem póki co meble nie wiem tylko czy będą nadawały się do mojego przydomowego warsztatu. Obawiam się , ze mogą być zbyt profesjonalne.
- justynabaran722
- User
Skontaktuj się z Zygmuntem Klachaczem z Siegstar w Tychach. Podpowie ci, jakie wyposażenie warsztatu sprawdzi się u ciebie. Zostawiam ci kontakt do człowieka, bo ogarnia temat od podstaw i ma dobre kontakty z producentami niemieckimi. Do tego własny serwis samochodowy prowadzi, więc masz wiedzę z pierwszej ręki. Niektóre elementy wyposażenia warsztatu w niższych cenach na pewno nie znajdziesz. Wiem, bo temat już przerabiałem od góry do dołu. Tu masz numer (32) 218 44 04.
Na alledrogo kupowałem taki spory wózek warsztatowy i tam wszystko mi się mieści. I co najważniejsze, jest to dość praktyczne rozwiązanie, bo mogę mieć wszystko pod ręką niezależnie z której strony auta jestem ;) Inna ważna sprawa to odpowiednia posadzka. Mam wylewaną żywicę. Fajnie się sprawdza i pozwala utrzymać czystość. A do ogrzewania zamontowałem panele na podczerwień. Najkorzystniejsze rozwiązanie moim zdaniem. Mam panele od Eco Partner. Krajowy producent i można dobrać wielkość do miejsca na suficie ;)