Portal poświęcony motoryzacji oraz mechanice samochodowej Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl Forum VW Skup aut Poznań Skup aut Części do samochodów w Ucando

Autocom 2013.3 aktywacja

Mechanika samochodowa - Dział poświęcony narzędziom i sprzęcie warsztatowym.
Awatar użytkownika
kalel_ck
User
User
Posty:3
Rejestracja:2015-04-20, 19:56

2015-04-23, 13:53

@Mechaniczny wersja ac 2013.3
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-04-23, 19:37

Proszę :
Załączniki
FileActivation.rar
(5.35KiB)Pobrany 21 razy
Awatar użytkownika
ŁUKI0048
User
User
Posty:10
Rejestracja:2015-04-23, 19:45
Lokalizacja:Czarnków

2015-04-23, 20:06

Proszę o aktywację 2013.2 Cars
CDP+ CARS
ID: a-710-142
HARDWAREKEY: BTTESHCTBPTX
SERIAL: 100251
Pozdrawiam.
Załączniki
FileActivation2015...2.rar
(2.85KiB)Pobrany 17 razy
Ostatnio zmieniony 2015-04-23, 20:16 przez ŁUKI0048, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-04-23, 20:14

Proszę dodać plik FA w załączniku.
Awatar użytkownika
kalel_ck
User
User
Posty:3
Rejestracja:2015-04-20, 19:56

2015-04-24, 16:10

Mam problem z aktywacją cars cdp+ 2013.3 wersja od ryżego (wcześniej działała)
Podczas próby aktywacji (tutaj na forum fileactivation aktywowany) mam komunikat:
"operacja zakończona niepowodzeniem. Proszę sprawdzić czy zainstalowana wersja jest ważna dla typu VCI"


Edit: Już działa :)
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-04-25, 08:44

ŁUKI0048, coś źle wykonane w instalacji wyskakuje błąd.
kalel_ck, w czym był problem ?
Awatar użytkownika
ŁUKI0048
User
User
Posty:10
Rejestracja:2015-04-23, 19:45
Lokalizacja:Czarnków

2015-04-25, 12:47

Podczas uruchomienia programu który mam już chyba 2 lata wyskoczyło że dostępna aktualizacja. Niepotrzebnie ją chyba ściągnąłem i przy ponownym uruchomieniu wyskoczyło okno aktualizacji i pokazuje żeby sprawdzić czy zainstalowana wersja jest ważna dla typu VCI" . po kilku próbach stwierdziłem że usunę ten program i zainstaluje od nowa z płyty ten stary i też nie działa wyskakuje ten sam komunikat. Instaluje na win 7. Już nie wiem o co chodzi.
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-04-25, 17:07

Trzeba wykasować wszystko nawet ukryte pliki i rejestr związany z programem dopiero wtedy można instalować wszystko od początku zgodnie z instrukcja i z nowym FA, ale jeśli instalowałeś przez ich oryginalny serwis i z dostępem do internetu to nie wiem czy czasem jakoś nie mogli Cię zablokować dlatego musisz wszytko odinstalować.
Awatar użytkownika
ŁUKI0048
User
User
Posty:10
Rejestracja:2015-04-23, 19:45
Lokalizacja:Czarnków

2015-05-18, 17:50

Proszę o aktywację 2013.2 Cars
CDP+ CARS
ID: a-710-142
HARDWAREKEY: BTTESHCTBPTX
SERIAL: 100251
Pozdrawiam.
Załączniki
FileActivation1.rar
(2.84KiB)Pobrany 15 razy
Awatar użytkownika
ŁUKI0048
User
User
Posty:10
Rejestracja:2015-04-23, 19:45
Lokalizacja:Czarnków

2015-05-22, 20:37

Komputer był formatowany już nie wiem co jest. Chyba ostatnia próba. Proszę o aktywację 2013.2 Cars
CDP+ CARS
ID: a-710-142
HARDWAREKEY: BTTESHCTBPTX
SERIAL: 100251
Załączniki
FileActivation.rar
(2.83KiB)Pobrany 17 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-05-24, 15:34

Niestety bez zmian coś źle robisz.
Awatar użytkownika
ŁUKI0048
User
User
Posty:10
Rejestracja:2015-04-23, 19:45
Lokalizacja:Czarnków

2015-05-24, 20:06

Instaluje według instrukcji nie wiem co może być już nie tak. Mój brat ma chyba nowszą wersje z delphi czy gdybym zainstalował z jego płyty zadziałało by na tej głowicy? dodam że informatyk który formatował mi kompa instalował już inne auto comy i ogarniał to a z moim sobie nie poradził. Nie wiem co w tej sytuacji już robić.
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty:1688
Rejestracja:2010-03-11, 13:54
Lokalizacja:Polska
Kontakt:

2015-05-24, 20:13

Możesz próbować z delphi ale jak widać ciężki przypadek.
Zablokowany

Wróć do „Narzędzia i sprzęt warsztatowy”