Witam mam pytanie czym można wypolerować plastik?Chodzi mi dokładnie o wyblaknięte osłony boczne od wsk czym można je wypolerować lub czym je pomalować żeby wyglądały jak nowe??
Polerka plastiku!
A na tych boczkach nie ma już czasem lakieru? bo jak jest, to zetrzyj go papierem ściernym, walnij podkład i nowy lakierek... Chyba, że chcesz wypolerowac goły plastik na błysk, to już jest nieco wyższa szkoła jazdy, ale wykonywalne...
Zdarzyło mi się polerowac plastik i opierałem się na zasadzie polerowania aluminium... Zaopatrzyłem się w papiery scierne o różnej gradiacji ( w moim wypadku to 400, 1500, 2000 ) i paste polerską, w moim wypadku automax... Najpierw tarłem na mokro zaczynając od 400, a na koniec polerka :-) Efekt murowany
Zdarzyło mi się polerowac plastik i opierałem się na zasadzie polerowania aluminium... Zaopatrzyłem się w papiery scierne o różnej gradiacji ( w moim wypadku to 400, 1500, 2000 ) i paste polerską, w moim wypadku automax... Najpierw tarłem na mokro zaczynając od 400, a na koniec polerka :-) Efekt murowany
Bez majzla i bez młota to c&$%, a nie robota :-P
- Dawidek6230mixx
- User
Kup plaka psiknij efekt zaj***** ja plakiem skutera czyszczę ładnie się błyszczy
Motomar Vision 4t max 80 (:
- Dawidek6230mixx
- User
aha ;;;;;;D
Motomar Vision 4t max 80 (: