Sprawozdanie
Witam musze napisać sprawozdanie na lekcje podstawy elektrotechniki i elektroniki samochodowej tematem jest badanie czujnika temperatury silnika oraz czujnika powietrza.Nauczyciel kazał nam zrobić wykres pomiarów oraz napisać wnioski i mam pytanie co mam napisać w wnioskach?
A co tam opisywać? Toż to tylko (w większości samochodów) zwykły termistor NTC w układzie dzielnika napięcia.
Magda, co jest niby chamskiego w tym co napisałem? Skąd wiesz czy dla autora tematu to nie jest oczywiste?
Nie wiem jak inni, ale ja takie rzeczy (podstawy elektryki) miałem na fizyce w podstawówce, wystarczy chcieć zrozumieć.
Nie wiem jak inni, ale ja takie rzeczy (podstawy elektryki) miałem na fizyce w podstawówce, wystarczy chcieć zrozumieć.
zico - kolega dokładnie napisał co potrzebuje - wnioski, nie zasadę działania itp. Jeśli dobrze rozumiesz temat czujników to napisz, pomóż.. Po to tu jesteśmy..depcik94 pisze:Nauczyciel kazał nam zrobić wykres pomiarów oraz napisać wnioski i mam pytanie co mam napisać w wnioskach?
Szkoda, że nie wiemy w jakiej szkole kolega się uczy, jak głęboko by te wnioski trzeba wyciągać..
Może tu cos znajdzie..
http://astraklubpolska.pl/viewtopic.php ... ead#unread
Kolega potrzebuje żeby ktoś za niego pracę domową odrobił. To miało by mu pomóc?silvox pisze: kolega dokładnie napisał co potrzebuje
silvox pisze:wnioski, nie zasadę działania itp
Jak zrozumie zasadę działania to wnioski sobie wyciągnie sam bez problemu.
- arnipoznań
- VIP/Moderator
a ja napisze tak: nauczyciel kazał zrobić wykres pomiarów ww czujników, więc rozumiem że należało by wziąć omomierz w łapki, termometr, auto taty i do roboty
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE