Portal poświęcony motoryzacji oraz mechanice samochodowej Sklep z częściami samochodowymi iParts.pl Recepta online - przez internet na e-recepta.net Skup aut Poznań Skup aut Porady Prawne Online - Prawnik Online | LegalHelp

Cześć, Marcin się przedstawia (Warszawa)

Tu się witamy. Jesteś nowy? Przywitaj się!
Awatar użytkownika
skupauta
User
User
Kontakt:

2026-10-01, 08:37

Cześć wszystkim!

Mam na imię Marcin, moja okolica to Warszawa. Trafiłem na to forum szukając informacji o mechanice i naprawach samochodów i widzę, że jest tu sporo ciekawych wątków, więc postanowiłem się zarejestrować i zostać na dłużej.

Na co dzień zajmuję się firmą Skup Aut Warszawa. Auto po awarii, z uszkodzonym silnikiem albo po kolizji często nie opłaca się naprawiać. Skup Aut Warszawa kupuje takie pojazdy w obecnym stanie, bez konieczności ich remontu. Dotyczy to samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych, a firma działa w Warszawie (ul. Jana Ciszewskiego 15) i na terenie całego Mazowsza. Wycena jest darmowa i trwa 15-30 minut, dojazd do klienta również nic nie kosztuje.

Chętnie poczytam Wasze opinie, a jeśli będę mógł w czymś pomóc z mojej działki - śmiało pytajcie. Pozdrawiam,
Marcin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przedstaw się!”