Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Autocom 2013.3 aktywacja

Mechanika samochodowa - Dział poświęcony narzędziom i sprzęcie warsztatowym.
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-10-07, 17:47

Już dawno się tym nie zajmowałem i pomagam tylko przy aktualizacji i z tego co pamiętam może pomóc dokładne czyszczenie kompa z plików związanych z AC także rejestr i ponowna instalacja, nawet kilka razy.
Awatar użytkownika
mic1994
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-10-08, 14:57

2015-10-09, 07:25

Witam,
proszę o aktywację
DS150E (New VCI)
Key: EGDFZJFAVQED
SN: 100251
Software version: 2.13.3
Dziękuję z góry
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-10-09, 15:30

Proszę dodać plik w załączniku.
Awatar użytkownika
mic1994
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-10-08, 14:57

2015-10-09, 15:41

Załącznik wysłałem na pw, bo portal nie obsługuje tego rozszerzenia
Awatar użytkownika
Bartek_A6C5
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2015-10-09, 21:01

2015-10-09, 21:37

Witam.prosze o aktywacje
serial number 100251
hardware key EGDFZJFAVQED
SOFTWARE VERSION 2.13.3
Załączniki
FileActivation.rar
(2.84 KiB) Pobrany 23 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-10-10, 10:42

Bartek_A6C5, niepoprawna instalacja.
mic1994, plik trzeba spakować i wtedy załączyć.
Awatar użytkownika
mic1994
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-10-08, 14:57

2015-10-10, 11:06

Załączyłem plik
DS150E (New VCI)
Key: EGDFZJFAVQED
SN: 100251
Software version: 2.13.3
Załączniki
FileActivation.rar
(2.86 KiB) Pobrany 27 razy
Awatar użytkownika
Bartek_A6C5
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2015-10-09, 21:01

2015-10-10, 11:45

Dlaczego niepoprawna instalacja? co musze zrobic zeby było ok?
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-10-10, 13:39

mic1994, ta sama sytuacja co u kolegi Bartek_A6C5, wyskakuje mi błąd czyli jest źle wykonana instalacja, trzeba wszystko dokładnie wykasować wraz z rejestrem i instalacja od początku.
Awatar użytkownika
mic1994
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-10-08, 14:57

2015-10-10, 13:48

a teraz ?
Załączniki
FileActivation.rar
(2.85 KiB) Pobrany 20 razy
Awatar użytkownika
Bartek_A6C5
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2015-10-09, 21:01

2015-10-10, 14:45

instaluje tak jak w instrukcji..moze teraz
Załączniki
FileActivation.rar
(2.84 KiB) Pobrany 22 razy
Awatar użytkownika
mic1994
User
User
Posty: 6
Rejestracja: 2015-10-08, 14:57

2015-10-10, 17:09

Może być przyczyną, że to jest wersja 2014.R3 ?
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-10-10, 17:58

Możliwe do tego trzeba mieć inny aktywator.
Awatar użytkownika
Vertion
User
User
Posty: 3
Rejestracja: 2015-10-11, 20:54
Lokalizacja: Belgia/Lublin

2015-10-11, 20:58

a skad mozna pobrac program do aktywowania wersji 2014.r3 ? moze ktos juz probowal bo walcze od kilku dni i niestety nie moge zaktywowac go.
Zablokowany

Wróć do „Narzędzia i sprzęt warsztatowy”