Rankomat Boomerang Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Program pytanie

Diagnostyka samochodowa
Awatar użytkownika
Damian09
Początkujący
Posty: 99
Rejestracja: 2012-10-30, 22:37
Lokalizacja: Drezdenko

2013-01-16, 18:15

Witam
Spotkal sie ktos kiedys z tym programem ??
Czy nadaje sie on do odczytu bledów z aut ?? czyli np jak sada jest uszkodzona lub cos takiego ??
http://allegro.pl/show_item.php?item=2878424877
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1686
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2013-01-16, 19:44

Ten akurat tak nawet w opisie jest napisane że jest to 2 w 1 diagnostyka i tuning.Więc błędy bez problemu odczytasz i skasujesz oczywiście przy użyciu odpowiedniego programu.
zico

2013-01-16, 20:21

Do Hyundai na pewno się nie przyda.
Awatar użytkownika
Damian09
Początkujący
Posty: 99
Rejestracja: 2012-10-30, 22:37
Lokalizacja: Drezdenko

2013-01-16, 21:40

Hyundai dziala bez problemu :)
Awatar użytkownika
przemek217
User
User
Posty: 14
Rejestracja: 2013-05-08, 14:07
Lokalizacja: Limanowa

2013-05-08, 14:18

A Wy panowie to nie boicie sie używać takich wynalazków w swoich samochodach??
Awatar użytkownika
ojeju
User
User
Posty: 1
Rejestracja: 2014-01-25, 16:45
Kontakt:

2014-01-25, 16:48

Ponawiam pytanie przedmówcy. jak z bezpieczeństwem używania takich programów? Nie grozi to niczemu?
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1686
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-01-26, 09:16

Jeśli używa się ich z głową to nie powinno byc problemu.
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 771
Rejestracja: 2012-02-25, 17:07
Lokalizacja: Kielce

2014-01-27, 13:01

ja sie osobiście spotkałem że koleś kupiuł sobie chińskiego vaga pobrał z neta trefne oprogramowanie i przy pierwszym podłączeniu do swojego auta wywalił pamięć praktycznie ze wszystkiego co było podłączone do szyny CAN
auto oczywiście przyjechało do nas na lawecie tydzień roboty
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
Warsztat24
Początkujący
Posty: 74
Rejestracja: 2012-06-12, 08:53

2014-01-29, 10:52

Dajcie spokój- tanie mieso ... a potem plucie sobie w brodę.
Awatar użytkownika
bartek18150
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2014-02-06, 22:53

2014-02-07, 23:54

Powiem krutko, sprzed do jakiejkolwiek rozsadnej diagnostyki zaczyna sie od 5tysi, a zeby juz cos potrafiło 10 trzeba wyłozyc minium.
Choc widziałem jak działa AUTOCOM i jestem zaskoczony...
POMPY WTRYSKOWE,REGENERACJE ; UKŁADY CR
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1686
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-02-08, 09:35

bartek18150 pisze:Choc widziałem jak działa AUTOCOM i jestem zaskoczony...
Tzn. mile zaskoczony ??
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 771
Rejestracja: 2012-02-25, 17:07
Lokalizacja: Kielce

2014-02-10, 20:11

Ja kożystam z autocoma i jak za ta cene to naprawde warto. Trochę teraz gorzej pracuje ale dlatego ze zaintalowałem na win 8 i potrafi sie zwiesic ale na win 7 działał bez zarzutu
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diagnostyka komputerowa”