Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

ELM 327 połączenie z CADDY

Diagnostyka samochodowa
Awatar użytkownika
kombi
User
User
Posty: 1
Rejestracja: 2012-04-06, 10:48

2012-04-06, 10:51

Witam posiadam VW CADDY TDI z 2010 r i chcę się z nim połączyć za pomocą ELM 327 próbowałem za pomocą scanmaster, pcmscan,scantool ale albo są żle ustawione albo jest to za nowe auto są jeszcze jakieś programy do tego interfejsu ?? Prosze o pomoc zalezy mi żeby samemu się z nim połączyć.
Awatar użytkownika
carlos223223
Automistrz
Posty: 371
Rejestracja: 2012-02-19, 12:48
Lokalizacja: Włocławek

2012-04-06, 14:38

nie połączysz się.
Kto pyta, nie błądzi :)
http://diagnostyka.abc24.pl/
Awatar użytkownika
arnipoznań
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 713
Rejestracja: 2012-02-17, 20:22
Lokalizacja: PZ

2012-04-06, 15:46

chyba za nowe auto, potrzebujesz urządzenie do komunikacji z magistralą CAN
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
Awatar użytkownika
trebor70
Automistrz
Posty: 134
Rejestracja: 2012-02-24, 21:59
Lokalizacja: lubelskie

2012-05-03, 19:43

na pewno vcds kolego ale ja ELM327 z berlingo 2010 łączyłem się kiedyś scantool.
Awatar użytkownika
dekster
Mod kody do radia
Mod kody do radia
Posty: 288
Rejestracja: 2012-05-04, 13:51
Lokalizacja: Morąg

2012-05-04, 14:03

Do diagnostyki VW CADDY TDI z 2010 r potrzebujesz TU MASZ STRONKĘ.
http://vag-tech.com/401.html
Załączniki
21.jpeg
21.jpeg (8.53 KiB) Przejrzano 6495 razy
Kontakt:
e-mail: kontakt@radiostart.pl
Tel. kom. 722 171 351
GG: 2094894
Skype: dekster205
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
VW
Automistrz
Posty: 166
Rejestracja: 2010-04-25, 10:22

2012-05-04, 14:18

A jaka jest cena tego interfejsu ??
Awatar użytkownika
dekster
Mod kody do radia
Mod kody do radia
Posty: 288
Rejestracja: 2012-05-04, 13:51
Lokalizacja: Morąg

2012-05-04, 14:39

Kontakt:
e-mail: kontakt@radiostart.pl
Tel. kom. 722 171 351
GG: 2094894
Skype: dekster205
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 771
Rejestracja: 2012-02-25, 17:07
Lokalizacja: Kielce

2012-05-04, 18:33

ja osobiście wolę VCDS interfejs kupisz już za ok 150 zł oczywiście wersja ang
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
trebor70
Automistrz
Posty: 134
Rejestracja: 2012-02-24, 21:59
Lokalizacja: lubelskie

2012-05-05, 08:09

dawid2110 pisze:ja osobiście wolę VCDS
ja też używam takiego http://www.vag-com.pl/
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 771
Rejestracja: 2012-02-25, 17:07
Lokalizacja: Kielce

2012-05-05, 18:08

orginał to orginał
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
trebor70
Automistrz
Posty: 134
Rejestracja: 2012-02-24, 21:59
Lokalizacja: lubelskie

2012-05-06, 12:44

dokładnie miałem te po 40 zł i inne ale w końcu powiedziałem dość i zainwestowałem sobie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diagnostyka komputerowa”