Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Radio bez Wyjścia RCA a wzmacniacz

Awatar użytkownika
LuK444Sz
User
User
Posty: 29
Rejestracja: 2013-04-23, 15:20
Lokalizacja: Miechów

2013-06-01, 22:05

Słyszałem o pozytywnych opiniach o tym radiu, aczkolwiek sam nie miałem okazji testować ani tego producenta, ani tego radia.
Wydaje mi się, że uzyskałbyś zadowalający dźwięk, do tego subwoofer i tyle. Tak na marginesie, masz już instalację pod wzmacniacz?
Pozdrawiam,
LuK444Sz
Awatar użytkownika
dudas1
Początkujący
Posty: 43
Rejestracja: 2012-08-26, 17:39

2013-06-02, 10:43

chodzi tobie o kable itp.? to jeszcze nie dopiero rozgladam sie za dobrym sprzecikiem
Awatar użytkownika
LuK444Sz
User
User
Posty: 29
Rejestracja: 2013-04-23, 15:20
Lokalizacja: Miechów

2013-06-02, 12:55

Kable zasilające wzmacniacz muszą być odpowiedniej grubości. Jak chcesz to Ci dam kilka zdjęć co i jak.
Pozdrawiam,
LuK444Sz
Awatar użytkownika
dudas1
Początkujący
Posty: 43
Rejestracja: 2012-08-26, 17:39

2013-06-02, 13:08

Możesz wrzucic;)
Awatar użytkownika
arnipoznań
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 713
Rejestracja: 2012-02-17, 20:22
Lokalizacja: PZ

2013-06-02, 18:16

ja mam kable zasilające wzmacniacz cienkie 2,5 mm, założyłem je na próbę i już tak zostały, nie chciało mi się przeciągać grubych, Tylko jest jeden błąd, mam na jednym kablu wzmak i CB, nie rób tak bo są zakłócenia. Można oczywiście podciągnąć grube kable do akusa, wtedy nie zabraknie ci prądu.
I DON'T WANNA LIVE ON THIS PLANET ANYMORE
Awatar użytkownika
Motomaniak92
User
User
Posty: 13
Rejestracja: 2018-06-08, 15:13

2018-07-10, 17:32

Ja na Twoim miejscu kupiłbym nowe radio, taki chinczyk moze Ci nie uciągnąc i się wyłączać lub odłaczac wzmacniacz, mialem tak w JVC wiec co dopiero przy chiniolu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio, CB radio, Nawigacja”