Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Autocom 2013.3 aktywacja

Mechanika samochodowa - Dział poświęcony narzędziom i sprzęcie warsztatowym.
Awatar użytkownika
MaTeK_K
User
User
Posty: 1
Rejestracja: 2015-03-13, 10:14

2015-03-13, 10:15

Witam wszystkich serdecznie!
Mam problem, mianowicie: Regularnie korzystałem sobie z Delphi, po czym po 3 dniach nie korzystania z delphi, w tym czasie normalnie użytkowałem swój komputer - Delphi wywaliło Mi błąd: "Unknown error during init"

Odinstalowałem program i postąpiłem według instrukcji w tym poście, link do takiej samej: http://blog.udn.com/diidiidii/19919902

Jednak problem nie ustąpił, dalej mam to samo, Delphi aktywowane.

Specyfikacja: Win8, Delphi 2014.R2 - tak się nazywa skrót, podczas uruchamiania pisze jednak Delphi 2014 R1.
Dziś zaczyna się drugi dzień walki i nie wiem co mam robić. Instalka na pewno dobra, ponieważ na innym laptopie zainstalowałem i działa bez zarzutu, mimo wszystko potrzebuje mieć delphi koniecznie na tym laptopie. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-03-13, 18:03

fotapl niestety nie mam już aktywatora do tamtej wersji.
MaTeK_K, w linku do instrukcji nie ma dokładnie podanych plików które trzeba wykasować jeśli chodzi o Win8 więc może nie wszystkie wykasowałeś, autocom nie może mieć dostępu do internetu a Ty pewnie go używałeś, nie wiem dokładnie ale 2014 może mieć lepsze zabezpieczenia po kontakcie z netem, spróbuj jeszcze z tymi plikami musisz usunąć wszystko te ukryte też i wyczyść rejestr np. ccleaner - em
Awatar użytkownika
fotapl
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2015-01-19, 20:24

2015-03-13, 22:26

nie wiedziałem, to na drugim lapku postaram się wykonać instalacje pod XP i wtedy po proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
fotapl
User
User
Posty: 4
Rejestracja: 2015-01-19, 20:24

2015-03-17, 22:30

Odpaliłem na innym laptopie pod XP, mam nadzieje że teraz będzie działać. A na razie proszę o aktywację
Załączniki
F.A..zip
(2.85 KiB) Pobrany 8 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-03-18, 16:50

Próbuj ale nie wiem jaką masz dokładnie wersję 2013.3 czy 2014 bo może być tak że masz 2013 a tylko bazę 2014, jeśli to nie pójdzie to nie mam aktualizacji do 2014.
Załączniki
FileActivation.rar
(5.35 KiB) Pobrany 12 razy
Awatar użytkownika
Tomo
User
User
Posty: 19
Rejestracja: 2015-01-06, 20:17
Lokalizacja: Legionowo

2015-04-01, 13:46

Macie może sprawdzoną bazę do AutoComa dla samochodów powyżej 2012r ?
Awatar użytkownika
gamer998
User
User
Posty: 1
Rejestracja: 2015-04-05, 10:24

2015-04-05, 10:41

prosił bym o aktywowanie z góry dziękuje
sn 100251
hwid EGDFZJFAVQED
DS350E (New VCI)
2.13.3
Załączniki
FileActivation.rar
(2.83 KiB) Pobrany 9 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-04-05, 17:44

Proszę :
Załączniki
FileActivation.rar
(5.36 KiB) Pobrany 32 razy
Awatar użytkownika
kopec1
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2015-04-19, 09:43

2015-04-19, 10:23

Proszę o aktywacje
100251
EGDFZJFAVQED
DS150E (new VCI)
2.13.3
Załączniki
FileActivation.rar
(3.3 KiB) Pobrany 8 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-04-19, 16:43

Nie poprawnie wykonana instalacja.
Awatar użytkownika
kopec1
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2015-04-19, 09:43

2015-04-19, 17:14

a teraz
Załączniki
FileActivation.rar
(4.55 KiB) Pobrany 10 razy
Awatar użytkownika
kalel_ck
User
User
Posty: 3
Rejestracja: 2015-04-20, 19:56

2015-04-20, 20:06

Prosze o aktywacje

sn:100251
hardwraekey:QBIGRITVACE
Załączniki
FileActivation.rar
(5.36 KiB) Pobrany 11 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2015-04-21, 14:11

Jaka wersja ?? jaki sprzęt ?? ac czy delphi ?
Awatar użytkownika
mathars
User
User
Posty: 5
Rejestracja: 2015-04-21, 19:10

2015-04-21, 19:17

Prosze o aktywacje
Zablokowany

Wróć do „Narzędzia i sprzęt warsztatowy”