Reparts.pl - regeneracja części samochodowych Forum VW Skup aut Poznań Skup aut

Autocom 2013.3 aktywacja

Mechanika samochodowa - Dział poświęcony narzędziom i sprzęcie warsztatowym.
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-03-24, 07:51

Ten plik FileActivation musisz mieć aktywowany, aktywowałeś go ?? jesli nie dodaj go w załączniku i go aktywuję. Rozumie że patcha i instrukcje posiadasz.
Awatar użytkownika
klimko
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2014-04-11, 08:26

2014-04-11, 08:28

Witam proszę o aktywację :
DS150E ciężarowe
klucz: XYVRVNHAGEHD
serial: 100251
Załączniki
FileActivation.rar
(2.89 KiB) Pobrany 50 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-04-11, 10:31

Proszę :
Załączniki
FileActivation.rar
(5.42 KiB) Pobrany 91 razy
Awatar użytkownika
klimko
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2014-04-11, 08:26

2014-04-11, 10:36

Dzięki :)
Awatar użytkownika
luki.wro
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2014-04-15, 17:09
Lokalizacja: wroclaw

2014-04-15, 17:18

witam , prosilbym bardzo a aktywacje , z góry dziękuje
sn100251
key QBGIGRITVACE
cars cdp
2013.3
Załączniki
FileActivation.rar
(2.83 KiB) Pobrany 91 razy
Awatar użytkownika
luki.wro
User
User
Posty: 2
Rejestracja: 2014-04-15, 17:09
Lokalizacja: wroclaw

2014-04-15, 17:26

ogólnie niewiem czy to pomoze ale mam nadzieje , moj problem polega na tym ze caly czas wyskakuje mi blad wykrycia VCI , a stalo sie to przez przypadkowe aktualizowanie glowicy przez neta , w menadzer urzadzen wykrywa glowice ale nie przychodzi w programie testu ani aktualizacji sprzetu , jest to autocom z czterema diodami u góry . Po podpieciu do auta swieca sie cztery czerwone diody , przekazniki cisza. Odinstalowanie programu (kompletne foldery rejestr itd ) nic nie daje , powrót do pierwotnej wersji 2012.3 takze ,
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-04-15, 17:54

Proszę aktywowany plik.Ale tak jak piszesz nie wiem czy to pomoże możesz spróbować.A po odinstalowaniu czyściłeś rejestr np ccleaner-em ??
Załączniki
FileActivation.rar
(5.34 KiB) Pobrany 113 razy
Awatar użytkownika
dawid2110
VIP/Moderator
VIP/Moderator
Posty: 771
Rejestracja: 2012-02-25, 17:07
Lokalizacja: Kielce

2014-04-20, 11:42

JAK WAM DZIAŁAJĄ TE AKTUALIZACJE??
Szanuj czas innych. Jeśli pomogłem postaw piwo
Awatar użytkownika
walczak
User
User
Posty: 1
Rejestracja: 2014-06-08, 11:05

2014-06-08, 12:04

cars:
sn:100251
hardwraekey:EGDFZJFAVQED
wersja 2.13.3
Załączniki
FileActivation.rar
(3.37 KiB) Pobrany 70 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-06-08, 16:28

Proszę:
Załączniki
FileActivation.rar
(6.37 KiB) Pobrany 109 razy
Awatar użytkownika
ed_hunter
User
User
Posty: 10
Rejestracja: 2014-06-19, 12:57

2014-06-19, 15:01

prosba o aktywacje, stare vci

cars:
sn:100251
hardwraekey:EGDFZJFAVQED
Załączniki
FileActivation.rar
(3.31 KiB) Pobrany 47 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-06-19, 16:26

Proszę :
Załączniki
FileActivation.rar
(6.29 KiB) Pobrany 69 razy
Awatar użytkownika
ed_hunter
User
User
Posty: 10
Rejestracja: 2014-06-19, 12:57

2014-06-19, 17:51

nie dziala :( wyrzuca komunikat ze nieprawidlowe vci (mam to stare), czy do niego jest inny SN i co za tym idzie key? w zalaxniku jeszcze raz nowy FileActivation moze jeszcze jedno podjescie
Załączniki
FileActivation.rar
(3.29 KiB) Pobrany 29 razy
Awatar użytkownika
Mechaniczny
Administrator
Administrator
Posty: 1682
Rejestracja: 2010-03-11, 13:54
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

2014-06-19, 18:36

Proszę jeszcze raz ale wydaje mi się że musisz zainstalować wszystko od początku lub coś jest niepoprawnie instalowane jaka wersja oprogramowania ??
Załączniki
FileActivation.rar
(6.29 KiB) Pobrany 49 razy
Awatar użytkownika
ed_hunter
User
User
Posty: 10
Rejestracja: 2014-06-19, 12:57

2014-06-19, 18:51

niestety to samo, wersja 2.13.3 przy instalacji wybralem stare vci, wersja 2.13.1 chodzi bez problemu
Zablokowany

Wróć do „Narzędzia i sprzęt warsztatowy”